Nyhet: Street Acrobats

Stig in i en djungel med spännande klätterhinder – Street Acrobats! Med sina distinkta geometriska former och varierande klättermöjligheter erbjuder Street Acrobats en unik utmaning för barn i alla åldrar och lockar till timmar av lek och äventyr.

Denna lekställning är inte bara ett sätt för barn att ha roligt, den speciella designen ger barn och unga möjlighet till att utveckla sin motoriska förmågor och stärka deras självförtroende. De sneda kuberna erbjuder inte bara utmanande klätterhinder utan även gömställen, lekhus och andra fantasifulla lekar där barn kan vara barn tillsammans.

Street Acrobats finns i två olika varianter för att passa olika behov och preferenser. Street Acrobats Type 01 erbjuder enklare klätterhinder medan Street Acrobats Type 02 har fler massiva kuber och till och med en spännande rutschbana för extra fart. Oavsett vilken typ du väljer kan du vara säker på en fantastisk och häftig design som lockar både barn och vuxna.

Ge barnen en lekupplevelse som de sent kommer att glömma med Street Acrobats – den ultimata klätterställningen som kombinerar rolig lek med utmanande aktivitet och kreativ utforskning!

Street Acrobats Type 02
Street Acrobats Type 01
Street Acrobats Type 02
Street Acrobats Type 01
Street Acrobats Type 02
Föregående bild
Nästa bild

Marknadsansvarig

Dela post

Dela post