Om Stiliom

OM STILIOM

Stiliom har varit verksamt i branschen sedan 2010. Tillsammans med erkända samarbetspartners inom park- och lekutrustning kan vi erbjuda produkter, upplevelser och tjänster av högsta kvalitet med ett tydligt mervärde. Vår målsättning är att alltid hålla högsta möjliga servicenivå och att i alla lägen känna stolthet över de produkter och tjänster vi levererar.

Lekutrustning

Vi är generalagent för Richter Spielgeräte GmbH beläget i Frasdorf utanför München i södra Tyskland. På Richter har man sedan 50-talet år tillbaka tillverkat lekutrustning av lärk, ek, robinia och stål. Samtliga produkter är genomtänkta för att hela tiden erbjuda högsta möjliga lekvärde. Lekvärde uppnås inte bara genom produkternas funktion, utan även genom taktila värden som våra naturliga material ger.

Djurskulpturer

Vi är stolta över att vara återförsäljare för den danska konstnären Lissy Boesen. Hennes djurskulpturer av betong och krossad granit har glatt såväl barn som vuxna under flera decennier. De är ett uppskattat inslag i den offentliga miljön i hela Sverige och fungerar inte bara i samband med lekplatser, utan även som utsmyckningar på gator och torg.

Miljöpolicy

Företagets miljöpolicy är skriven för att vara ett verktyg och en påminnelse om att vi hela tiden ska söka finna de miljömässigt bästa lösningarna inom hela vår verksamhet. Som exempel kan nämnas vår lekutrustning som till största delen tillverkas av europeisk lärk. Denna fungerar som lavinskyddande skog i Alperna, men måste när den nått en viss ålder huggas ned då den lavinskyddande effekten inte längre kvarstår. Lärken avverkas och används därefter för tillverkning av vår lekplatsutrustning. Trädet har därmed tjänat två viktiga syften under sin livstid, varefter det slutligen återgår till naturen. Transporter sker alltid med företag vars miljöarbete tydligt framgår och efterlevs.

Ägarbild och bolagsinformation

Stiliom AB grundades 2010 och leds än idag av Johan Rönngren och Mattias Fröling som fortsatt är högst verksamma inom bolaget. Vi älskar kundkontakt och känslan av att vara en del i något stort tillsammans med dig som kund. Just därför är det fortfarande oss två som du möter i samtliga kontakter när du ringer eller skickar ett mail till oss, eller varför inte under ett personligt möte. Företaget är beläget i Karlstad. Vi är verksamma över hela landet och finns även till hands för kunder i Danmark. Styrelsen leds av Tommy Näsling.

 

 

Samarbetspartners

Läs mer om våra samarbetspartners genom att klicka på länkarna nedan.

Richter Spielgeräte
Lissy Boesen