Nyhet: Round Village

Upptäck vår senaste lekhuskombination: Round Village – den ultimata lekplatsen för fantasifull rollek och äventyr! Inspirerad av våra populära enskilda lekhus och lekhusgrupper, erbjuder Richter Spielgeräte nu Round Village. En unik och spännande lekupplevelse för yngre barn.

Round Village består av fem charmiga lekhus i robust lärkträ, sammanlänkade på en gemensam plattform. Denna utrustning är inte bara en lekplats, utan en hel by där barnen kan utforska, skapa och drömma stort. Med sina många möjligheter passar Round Village perfekt för projekt där man vill ha ett komplett koncept för rollek.

Det bästa är att Round Village är helt anpassningsbar efter dina behov och önskemål. Vill du lägga till en spännande rutschbana för extra fart och spänning? Eller kanske en charmig bro för att korsa till andra äventyr? Med Round Village som bas är möjligheterna oändliga för att designa den perfekta lekplatsen med hög leklust. 

Ge barnen  en lekyta som inte bara underhåller utan också inspirerar och stimulerar deras fantasi och kreativitet. Upptäck Round Village och skapa en lekplats som barnen aldrig kommer att glömma!

Föregående bild
Nästa bild

Marknadsansvarig

Dela post

Dela post