Nyhet: Folly

Metalco har just lanserat en banbrytande version av den ikoniska Folly-bänken i högpresterande HPC, High Performance Concrete. Denna nytolkning ger en modern prägel åt Magis’ välkända produkt och bekräftar det starka partnerskapet mellan två av Venetos mest inflytelserika företag inom sektorn för urbana möbler och inredningsdetaljer.

Folly, som nu återföds i HPC, är en dynamisk, flytande och sinuous rörlig skulptur med högt estetiskt värde. Den representerar inte bara en möbel utan även ett konstverk som kan försköna både offentliga och privata platser. Med kapacitet att rymma upp till tio personer kombinerar Folly funktionell elegans med en imponerande design. Den är utformad för att försköna och ge komfort till olika miljöer, från offentliga parker till privata trädgårdar.

Den nya versionen av Folly är tillgänglig i HPC med olika ytbehandlingar och färger. Detta ger kunderna möjlighet att anpassa skulpturen efter deras specifika stil och behov.

Folly är ett verk av den erkända designern Ron Arad, född i Tel Aviv 1951. Med en bakgrund från Jerusalem Academy of Art och Architectural Association i London har Arad präglat möbeldesignens värld. Hans inflytande fortsätter än idag, och Metalcos nya version av Folly är ett utmärkt exempel på denna långvariga designtradition.

Utforska den nya eran av offentliga möbler med Metalco och Folly– en perfekt kombination av form och funktion.

Marknadsansvarig

Dela post