Fallstudie: Reflections Camping

Att samlas med vänner och familj kring de lockande dofterna från en grill är en av de mest omhuldade australiensiska traditionerna. Matlagning utomhus, omgiven av nära och kära samtidigt som man träffar nya vänner i naturens prakt, har vävt sig in i vår kulturella väv. Det är också en väsentlig ingrediens i campingupplevelsen som gäster förväntar sig och värdesätter högt.

Låt oss transportera oss till hjärtat av denna upplevelse på Reflections Camping i Evans Head. Inbäddad i den pittoreska Richmond Valley, är denna fristad känd för sina möjligheter till kajakpaddling och fiske längs det kristallklara vattnet i Evans River. Upplevelsen har höjts med installationen av olika gemensamma grillfaciliteter från den australiensiska tillverkaren Christie Barbecues.

Shane Ironside, VD på Reflections Camping, avslöjade hur dessa Christie-grillar har förvandlat parken och tillfört en ny dimension och flera fördelar till verksamheten och semesterupplevelsen.

Han sa att traditionell grillning tidigare innebar utmaningar gällande rengöring, säkerhet, tillgänglighet och energiförbrukning. Dessa bekymmer har lösts eftersom Christie-grillarna är välutformade och skräddarsydda för gemensamt och offentligt bruk.

”Vi installerade mer än 20 grillar och spisar, vilket verkligen förbättrar vår camping”, berättade han för oss. Vissa grillar finns utomhus, några på våra stugors däck och några på offentliga platser. Sedan har vi andra i våra lägerkök.”

Han förklarade att grillarna är mycket lättare att rengöra, ekonomiska att använda och har flera inbyggda säkerhetsfunktioner, inklusive automatisk avstängning efter 20 minuter. De enkla funktionerna gör dem lätta för besökare med alla bakgrunder att använda. De erbjuder också fantastisk mångsidighet och kan laga många olika typer av mat. Vissa spisar har till och med lock som kan användas som ugn.

Han sa: ”Christie erbjuder ett utbud av skåp, inklusive rostfria tillgängliga alternativ som är korrosionsbeständiga och mycket populära bland äldre besökare som gillar att sitta medan de lagar mat. Ännu viktigare är att deras grillplattor är fristående och lätta att installera, så vi kunde enkelt integrera dem i vårt lägerkök och skräddarsydda skåp.”

”Vi älskar Christie-grillarna, de är fantastiska. De förbättrar verkligen upplevelsen för våra gäster och medlemmarna av allmänheten som använder parken. Människor tycker om att använda dem, och de ger en mer premiummatlagning för alla. Att köpa australiensiska produkter från en lokal tillverkare innebär också att vi får otroligt bra efterförsäljningssupport från Christies team.”

Christie Barbecues har varit marknadsledande sedan 1965. Deras expertis ligger i att konstruera fristående elgrillar som tål hårt användande och tuffa utomhusmiljöer som överträffar de flesta privata och kommersiella grillar. Deras grillplattor är tillverkade av 90 procent återvunnen rostfritt stål. De är säkrare, mer funktionella, mångsidiga och miljövänliga än öppna eldar.

Viktigt är att de passar bra in i Evans Head-miljön. Kraftigt konstruerade och tillverkade av 90 procent återvunnet rostfritt stål, unikt för Christie, erbjuder de fullständig korrosionsbeständighet samt enkel rengöring och underhåll.

Joe McKinnon, accoubnt  på Christie Barbecues, förklarade hur Reflections installerade olika Christie-grillprodukter över hela campingen för att passa perfekt in i den övergripande estetiken och dra full nytta av parkens unika miljö.

”Målet var att skapa funktionella, inkluderande och tillgängliga utrymmen som överträffar alla gästers förväntningar på utomhusmatlagning”, sa han. ”Vi installerade grillar på balkongerna på stugorna som har utsikt över den vackra Evans River, med utsikt mot stranden.”

”Cabingrillarna var en skräddarsydd installation. Arkitekter designade skåpen, och vi levererade grillplattor och diskbänkar. De byggdes specifikt för att passa in i det utrymmet, smälta in med stugans arkitektur och maximera det fria utrymmet för gästerna. Grillarna ser fantastiska ut och fungerar bra, och vi samarbetade med Reflections för att leverera en topprodukt som de är mycket nöjda med.”

”De befinner sig i en pittoresk miljö och erbjuder en underbar plats för gäster att sitta och äta medan de njuter av utsikten. Stugorna är alla mycket moderna och har en stor öppen yta på balkongen, där grillarna verkligen lägger till en annan dimension.”

”Vi installerade också våra A Series tillgängliga grillar i campingens nya lekplats för att ge universell tillgänglighet för alla grill-användare”, sa han.

A Series vann designpriser i Australien och USA och ingår i den permanenta designkollektionen av The Chicago Museum of Architecture and Design. Den är rullstolsanpassad och följer strikta tillgänglighetsstandarder, vilket ger en säker och inkluderande gemensam matlagningsspace. Grillarnas design möjliggör matlagning för sittande användare men förhindrar att barn når varma ytor. Skåpet är helt tillverkat av 90 procent återvunnet rostfritt stål, och den moderna designen och sömlösa finishen visar inga synliga fästen.

”A Series grillskåpen integreras bra i utrymmet på Reflections. De uppmuntrar människor att stanna längre och utveckla den känslan av gemenskap kring matlagning,” sa McKinnon.

Reflections installerade också Christies robusta modulära grillskåp i sitt lägerkök. Ironside sa: ”Att installera dessa grillar har förvandlat miljön, uppmuntrat längre vistelser och främjat en känsla av gemenskap genom delade måltider. Oavsett om det är på balkongen med flodutsikt, när man tittar på barnen på lekplatsen eller inom lägerköket har grillarna smidigt blivit en integrerad del av Reflections-upplevelsen.”

Christie Barbecues på Reflections har skapat en berättelse om förbättrad sammanhållning, omfamning av naturen och skapande av minnen genom den enkla glädjen att laga mat och äta tillsammans.

*Ord och fallstudieartikel citerade från Accommodation News Spring 2023 Edition.

Översatt: Filippa Hopman
Se orginaltext här

Marknadsansvarig

Dela post